top of page

SHAY YHTEISÖ

SHAY:n  hallitus koostuu monipuolisesti hiusalan eri yritysmuotoja edustavista alan moniosaajista, joilla on vahva kokemus hiusalan eri tehtävistä.  He toimivat myös Sinun yhteyshenkilönäsi, jos ja kun sinulla on jotain alaa koskevia ideoita, kehitysehdotuksia tai yritystoimintaasi liittyviä kysymyksiä. He myöskin välittävät sinun viestisi muulle hallitukselle ja siten asiasi otetaan käsittelyyn vakavasti heti alusta alkaen, ei vain puheissa vaan myös teoissa. 


Meille jokainen hiusalan ammattilainen on arvokas.

Sebastian Ström

Sebastian Ström

Hallituksen puheenjohtaja

Olen toiminut hiusalalla edustajan ja myyntipäällikön tehtävissä ja nykyään   perheyrityksessämme Beautyhair Sirpa Mansner Oy:ssä. Hiusala on minulle hyvin läheinen ja haluan tehdä oman osuuteni, jotta meillä kaikilla olisi tasavertaiset edellytykset yrittää ja menestyä hiusalalla.

 

Outi Tarri

Outi Tarri

Hallituksen jäsen / sopimus & vuokratuoliyrittäjät

Uuden oppiminen on intohimoni. Olen alunperin kosmetologi ja oppisopimuksella valmistunut parturi-kampaajaksi 1991. Liikkeeni Hairspot perustettu 1999.

Olli-Pekka Pietilä

Olli-Pekka Pietilä

Hallituksen jäsen / toiminimiyrittäjät

Teen liiketyötä pienessä kampaamossa Helsingissä ja liiketyön lisäksi olen viimeisen parikymmenen vuoden ajan pitänyt koulutuksia kampaajille ympäri Suomen ja nähnyt alan mahdollisuudet. Uskon, että pystyn tukemaan ja olemaan apuna etenkin alan tuoreemmille tulokkaille.

Tero Hellgrén

Tero Hellgrén

Hallituksen varapuheenjohtaja / työllistävät työnantajat

Yli 30 vuoden laaja-alainen kokemus hiusalalla useissa eri tehtävissä.  Sydämeltäni olen kuitenkin aina kampaaja. Intohimoni on nostaa alan arvostusta, ammattimaisuutta ja rakentaa yhteisöllisyyttä tälle upealle alalle.

Noora Kangas-Kuutti

Noora Kangas-Kuutti

Hallituksen jäsen / sopimus & vuokratuoliyrittäjät

Yrittäjä yli 28 vuoden kokemuksella Butikista, Suomen Turusta. Pitkä ura hiusalalla, kyltymätön into uuden oppimiseen ja oma uteliaisuuteni lähteä mukaan uusiin hankkeisiin on kerryttänyt minulle monipuolista kokemusta, jonka pohjalta haluan olla rakentamassa entistä menestyvämpää toimialaa ja yhteisöä Suomeen. 
Sydämeni sykkii taidolle, tiedolle ja koko toimialan yhdessä kehittämiselle.

Pirkka Pärnänen

Pirkka Pärnänen

Hallituksen jäsen / Maahantuojat/tukkurit

Lähes 25 vuoden mittainen taipaleeni hiusalalla sisältää hienoja hetkiä liike-työstä ja alan koulutuksesta tuotekehitykseen, myynnin johtoon, sekä nyt perheyrittäjyyteen Greenlips Finland Oy:ssä. Oma intohimoni tällä alalla suuntautuu hyvinvointiin ja menestykseen työelämässä. Haluan omalla panoksellani olla myötävaikuttamassa alamme yrittäjien menestykseen ja hyvinvointiin.

Terhi Keski-Jyrä

Terhi Keski-Jyrä

Hallituksen jäsen / työllistävät työnantajat

Olen katsonut tätä rakasta hiusalaa melkeinpä kaikista perspektiiveistä sen jälkeen kun valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 1987.
Nyt tässä hetkessä koen erittäin tärkeänä, että yhdessä nostamme ja viemme alaa eteenpäin.

Elina Riikonen

Elina Riikonen

Hallituksen jäsen / toiminimiyrittäjät

Olen monessa liemessä keitetty hiusalan konkari täältä pikkupitäjän perältä, jolla on Parturi-Kampaajamestarin tutkinto, EAT, Hiuspomo-koulutus, Tuotekehittelijän EAT ja merkonomin ET plakkarissa.
Minulla kovaakin kovempi halu nostaa hiusalan tasoa ja arvostusta!

Jarno Kananen

Jarno Kananen

Hallituksen jäsen / Maahantuojat/tukkurit

Kampaamoalalla toimiminen on minulle henkilökohtainen intohimo ja loputon inspiraation lähde. Frameda Oy:n yrittäjänä olen päässyt toteuttamaan intohimoani alaa kohtaan päivittäin ja olen motivoitunut kehittämään ja etsimään entistä parempia toimintamalleja kampaamoiden auttamiseksi. Toivon voivani jakaa osaamistani ja kokemuksiani. Mottoni, "Kehittyminen on valinta - valitse jatkuva kehittyminen ja kasvu, tai pysy paikoillasi ja jää jälkeen. Kun lakkaat oppimasta, lakkaat kasvamasta,"

SHAY YHTEISÖN JÄSENYRITYKSIÄ

Kasvava yli 1200 hiusalan ammattilaista edustava yhteisömme koostuu erikokoisista ja erilaisista alan ammattimaisimmin toimivista yrityksistä ja henkilöjäsenistä. Meitä kaikkia yhdistää suunnaton intohimo hiusalaan. Uskomme, että hiusala ansaitsee vihdoinkin sen arvostuksen joka sille kuuluu ja olemme valmiita tekemään sen eteen kaiken mitä se vaatii. 
Tule mukaan yhteisöömme ja et ole enään koskaan yksin.
WEB LOGOT1  11_23_1.jpg
WEB LOGOT2  11_23_2.jpg

LAITETAAN HIUSALA KASVUUN,

LIITY SHAY JÄSENEKSI!

jäsenmaksu alk. 0,64 € / päivä

bottom of page