top of page

Pirkka Pärnänen

Hallituksen jäsen / Maahantuojat/tukkurit

Lähes 25 vuoden mittainen taipaleeni hiusalalla sisältää tähän mennessä hienoja hetkiä aina liike-työstä ja alan koulutuksesta tuotekehitykseen, myynnin johtoon, sekä nyt perheyrittäjyyteen Greenlips Finland Oy:ssä asti.


Olen saanut seurata alan kehitystä laajalti työskennellessäni erilaisissa tehtävissä kaikissa pohjoismaissa ja tavatessani alan yrittäjiä ympäri maailmaa. On ollut mielenkiintoista nähdä, kuulla ja todistaa esimerkkejä siitä, mitkä asiat hiusalalla tuottavat tekijöilleen eniten hyvinvointia ja menestystä, sekä toisaalta huomata, että mitkä keinot eivät toimi niin hyvin.


Oma intohimoni tällä alalla suuntautuu juuri noihin edellä mainittuihin – hyvinvointiin ja menestykseen. Sen lisäksi, että niitä tietysti toivoo mahdollisimman paljon omaan elämään, haluan omalla panoksellani olla myötävaikuttamassa kaikkien alamme toimijoiden menestykseen ja hyvinvointiin. Minulle menestys työelämässä on sitä, että tuntee tekevänsä merkityksellistä työtä, joka tuottaa tarpeeksi aineellista hyvää omannäköisen elämän ylläpitämiseen, tulevaisuuden turvaamiseen ja omien unelmien toteuttamiseen. Samalla uskon, että menestystä ei voi olla ilman hyvinvointia, koska jos hyvinvointi kärsii, miten voisi olla oikeasti menestynyt?Pirkka Pärnänen
bottom of page