top of page
  • shaysuomi

COSMILE Europe -mobiliisovellus Suomeksi


Loistava uutinen kaikille kauneusammattilaisille, jotka haluavat puolueetonta tietoa kosmetiikan aineosista ja niiden vaikutuksista.


Kuva: Cosmetics Europe


COSMILE Europe -kosmetiikan ainesosatietokanta julkaistiin vuoden 2023 alussa. Tietokannassa on tietoja lähes 30 000 kosmetiikassa käytetystä raaka-aineesta. Kosmetiikka ja hygieniateollisuus ry tiedotti, että tänään 26.3 lanseerattava mobiilisovellus tuo tämän jokaisen ammattilaisen ja kuluttajan käden ulottuville nyt myös suomeksi.

 

Miksi tämä appi kannattaa jokaisen ammattilaisen ottaa käyttöönsä?

Tämä appi ei ole vain sovellus, jonka avulla skannaat tuotteiden ainesosalistoja tai viivakoodeja.

Kuvittele tilanne: sinulla on uusi kosmetiikkatuote, mutta et ole varma, sopiiko se sinulle tai asiakkaallesi. Tämä appi on sinun henkilökohtainen kauneusgurusi, joka auttaa sinua!

Skannaa vain tuotteen ainesosalista tai viivakoodi, ja saat heti selville kaiken tarpeellisen.

Se on työkalu, joka auttaa sinua palvelemaan asiakkaitasi entistä paremmin. Voit personoida sovellukseen merkitsemällä allergiat ja suosikkituotteet, ja näin tarjota räätälöityjä suosituksia. Myös kuluttajien ymmärrys ja luottamus kosmetiikkaan kasvaa, kun he saavat luotettavaa tietoa tuotteiden sisällöstä.

 

Ammattilaisen näkökulmasta

  1. Ammatillinen uskottavuus: Voit hetkessä tarjota tarkkaa tietoa tuotteiden ainesosista, se lisää uskottavuuttasi asiakkaiden silmissä.

  2. Työkalu neuvontaan: Olitpa sitten kampaaja, parturi, kosmetologi tai konsultti tämä tämä appi tekee asiakasneuvonnasta sujuvaa ja vaivatonta.

  3. Opiskelun tueksi: Hius- ja kauneusalan opiskelijat voivat käyttää sovellusta oppimisen tukena, mikä tekee raaka-ainetiedon hankinnasta innostavaa, helppoa ja interaktiivista.

  4. Kuluttajien valistaminen: Jakamalla tietoa sovelluksesta asiakkaillesi, voit auttaa heitä tekemään tietoisempia valintoja ja ymmärtämään paremmin kosmeettisten tuotteiden koostumuksia ja niiden todellisia vaikutuksia hiuksille ja iholle.

 

Kaikille kauneusalan ammattilaisille

Tämä appi on tehty tukemaan kauneusalan ammattilaisia, kuin myös lisäämään kuluttajien tuotetietoutta. Se on mahdollisuus syventää ammattitaitoa, palvella asiakkaita yksilöllisemmin ja edistää alamme arvostusta. Käyttöönottamalla ja suosittelemalla tätä sovellusta voimme yhdessä tehdä kauneuden maailmasta avoimemman ja ymmärrettävämmän – niin meille ammattilaisille kuin asiakkaillemmekin.

 

Lataa sovellus käyttöösi

Lataa appi, tutustu sen mahdollisuuksiin ja totea itse, miten helposti voit saada tietoa tuotteiden koostumuksista ja raaka-aineista puolueettomasti.  Sovellus on saatavilla 13* kielellä.

Se helppo tapa saada tietoa ja pysyä ajan tasalla käyttämistäsi kosmetiikkatuotteiden ainesosista.

*bulgaria, englanti, espanja, hollanti, italia, kreikka, liettua, puola, ranska, romania, saksa, suomi ja unkari121 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


LAITETAAN HIUSALA KASVUUN,

LIITY SHAY JÄSENEKSI!

jäsenmaksu alk. 0,64 € / päivä

bottom of page