top of page

JÄSENEDUT

SHAY-yhteisön jäsenenä saat monia rahanarvoisia etuja ja samalla Suomen Yrittäjien jäsenenä nautit myös Suomen Yrittäjien tarjoamista jäseneduista, joihin voit tutustua paremmin Suomen yrittäjien sivuilla.

Alla lisäksi muutamia SHAY:n neuvottelemia etuja jäsenistöllemme.

QREDVISA.jpg

QRED VISA    
Vuosimaksuton Visa-yrityskortti +
1% maksutapaetu

 Osta tänään, maksa myöhemmin

Qred Visa tekee ostamisesta helpompaa. Luottokortilla voit maksaa kaikkialla, missä Visa hyväksytään maksuvälineeksi. Kortin avulla yritykselläsi on aina varakassa saatavilla, asioit sitten myymälässä tai verkossa. Qred Visa kokoaa kaikki kuukauden aikana tekemäsi ostot yhdelle laskulle.

EDUT

  • Vuosimaksu ja käyttömaksu 0€

  • 1% Maksutapaetua joka ostosta

  • Jopa 45 päivän koroton ja kuluton maksuaika

  • Skannaa ja säilytä kuitit kätevästi sähköisessä palvelussa

LEdstere.jpg

LEDSTORE   
10% alennus ostoksista

Suomessa ei ole montaa palvelevaa valaisinkauppaa, joka tuntee omat tuotteensa yhtä hyvin kuin me LedStoressa. Hiusalan ammattilaiset tarvitsevat kirkasta mutta häikäisemätöntä valoa, jotta hiuksen sävyt ja muodot erottuvat luonnollisesti, ja lopputuloksesta tulee mahdollisimman hyvä! Olimme Olli-Pekka Pietilän kanssa Pinnissä vuonna 2019, ja sen jälkeen toteuttaneet useita kampaamovalaistuksia ympäri Suomen. Palvelemme henkilökohtaisesti ja ammattitaitoisesti kaikissa kysymyksissä. Huipputuotteiden lisäksi palveluihimme kuuluvat mittatilausled-nauhavalaistukset, valaistussuunnittelu sekä valaisinasennukset pk-seudulla. Ota yhteyttä, niin toteutetaan myös teidän liikkeenne valaistus!

Pereda.jpg

BEREDA COACHING

Bereda on matalan kynnyksen coachingpalvelu, joka keskittyy yksilöiden ja ryhmien valmennukseen. Bereda tarjoaa henkilökohtaista valmennusta yrittäjille, jotka pyrkivät muutokseen esimerkiksi ajankäytössä, hyvinvoinnissa tai yrityksen kasvussa. Valmennus auttaa kirkastamaan tavoitteet ja saavuttamaan ne luovasti ammattivalmentajan tuella​​​​.

Beredassa on tarjolla sekä ryhmä- että yksilövalmennusta. Ryhmävalmennus on yhteisöllinen ja rento tapa valmentautua, kun taas yksilövalmennuksessa keskitytään asiakkaan henkilökohtaisiin tavoitteisiin ja potentiaalin hyödyntämiseen​​​​. Valmennukset järjestetään etänä digitaalisella oppimisalustalla, jossa asiakkaat voivat kohdata valmentajansa ja suorittaa erilaisia aktivoivia tehtäviä​​

Bereda tarjoaa  SHAY -jäsenille -15% alennuksen Bereda.fi verkkokaupasta ostettuihin valmennuksiin 31.12.2024 asti.  Syötä alekoodi SHAY ennen maksua.

booksalon.jpg

BOOK SALON   PRO palvelu ilman kuukausimaksua 12kk

SHAY:n jäsenyytesi sisältää Book Salon PRO palvelun ilman kuukausimaksua ensimmäiseksi 12 kuukaudeksi, jonka jälkeen kk-maksu on 24,90€,  sisältäen kaikki salongin työntekijät ja maksupäätteen.

Book Salon on suomalainen ajanvaraus-, kassa- ja maksupalveluiden tarjoaja, joka on erikoistunut hius-, kauneus- ja hyvinvointialan yrityksiin. Ota Book Salon PRO-palvelu käyttöön ja saat kaikki työkalut integroituna yhteen järjestelmään, joita tarvitset menestyvän yrityksen pyörittämiseen.

Lisäksi saat “Varaa nyt”- napin Facebook - ja Instagram-sivuillesi sekä Googleen hakujen yhteyteen, sekä halutessasi maksuttoman näkyvyyden Book Salon markkinapaikalla ja äpissä.

 

Jo 5000 salonkia on valinnut Book Salonin kumppaniksi. Valitse sinäkin ja saat auttavaisen kumppanin, joka on tukenasi salonkisi eri vaiheissa.

Liity sinäkin Book Salon -menestyjien joukkoon!

Jasenedut kuvat SILJA.jpg

TALLINK SILJA  
15-20% alennus

Suomen hiusalan ammattilaiset ja yrittäjät ry:n jäsenet saavat  15-20% alennuksen normaalihintaisten risteily- ja reittimatkojen henkilö- ja hyttipaikoista, matkustajaliikenteen ajoneuvoista sekä laivojen kokoustilavuokrasta. Alennus voi vaihdella varaustilanteen mukaan.

Tallink Hotels -ketjuun kuuluvien hotellien normaalihintaisista hotellipaketeista myönnetään 10% alennus. Tallink Hotels -ketjuun kuuluvat Tallink City Hotel, Tallink Spa & Conference Hotel ja Tallink Express hotel. Mahdollisista eritellyistä polttoainemaksuista ei myönnetä alennusta.

Alennuksen saa SHAY asiakasnumerolla 147347.  

QRED Yrityslaina.jpg

QRED YRITYSLAINA

Nopea, turvallinen ja joustava rahoitus yrityksellesi!

Lainan hakeminen on yksinkertaista ja helppoa.

 

Lähetä maksuton lainahakemus minuutissa ja saa rahat yrityksesi tilille seuraavan päivän aikana.

 JOUSTAVA QRED YRITYSRAHOITUS

  • Yrityslainaa 200 000 € asti

  • Ei sitoutumisaikaa

  • Henkilökohtainen palvelu

  • Yksinkertainen hinnoittelu

Pinni.jpg

PINNI   
20€
(sis.alv) alennus vuosimaksusta

PINNI on tyylikäs, korkeatasoinen,  36 vuottaan ilmestyvä Suomen ainoa hius- ja kauneusalan erikoisammattilehti. Myös suurin osa hius- ja kauneusalan yritysten asiakkaista lukee Pinni-lehteä, joten lehden lukijamäärä on painokseen nähden moninkertainen. Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Pinniä pidetään yleisesti hyvänä tietolähteenä ja paljon alan asioista tietoa antavana. Alan uudet trendit, tapahtumat, messut, kurssit ja koulutukset muodostavat pääosan sisällöstä.

Pinni.fi-sivut, sosiaalisen median kanavamme ja Pinnin digilehti vahvistavat Pinnin monimuotoisuutta hiusalan ykkösmediana.

Pinni on Suomen ainoa hiusalan ammattilehti ja sen vuositilausmaksu on täysin vähennyskelpoinen.

bottom of page