top of page

Jarno Kananen

Hallituksen jäsen / Maahantuojat/tukkurit

Kampaamoalalla toimiminen lähes 20 vuoden ajan on ollut minulle henkilökohtainen intohimo ja loputon inspiraation lähde. Olen ollut perustamassa ja kehittämässä kahta alan maahantuontiyritystä Suomessa. Sen ohessa olen toiminut kansainvälisissä maahantuontiverkostojen rakentamisprojekteissa, joissa olen saanut kehittää taitojani sekä laajentaa näkökulmaani alan toimintatapoihin ympäri maailmaa. Kampaamoalan tuotesarjojen lanseeraaminen ja niiden kasvattaminen ovat olleet erityisen tärkeitä minulle, sillä haluan varmistaa, että kampaajat voivat tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua toimivien tuotteiden ja työkalujen avulla.

 

Yrittäjänä toimiminen on tuonut minulle mahdollisuuden työskennellä monien kansainvälisten yritysten kanssa, auttaen heitä kehittämään ja kasvattamaan tuotesarjojaan Euroopan markkinoilla. Kansainvälisten yritysten auttaminen kasvattamaan tuotesarjojen menekkiä Euroopan markkinoilla on kehittänyt liiketoimintaosaamista, joka on ollut tärkeä osa oman menestyksekkään maahantuontitoimintamme rakentamisessa. Näiden vuosien varrella olen saanutkin luotua laajan kontaktiverkoston alalla toimiviin henkilöihin, mikä antaa minulle mahdollisuuden verkostoitua ja oppia jatkuvasti uutta.

 

Frameda Oy:n yrittäjänä olen päässyt toteuttamaan intohimoani kampaamoalaa kohtaan päivittäin ja olen hyvin motivoitunut kehittämään ja etsimään entistä parempia toimintamalleja kampaamoiden auttamiseksi ja toivon voivani jakaa osaamistani ja kokemuksiani. Uskon, että jatkuva kehittyminen ja kasvu ovat elintärkeitä menestyksen saavuttamiselle missä tahansa ammatissa. Mottoni, "Kehittyminen on valinta - valitse jatkuva kehittyminen ja kasvu, tai pysy paikoillasi ja jää jälkeen. Kun lakkaat oppimasta, lakkaat kasvamasta," kuvaa hyvin henkilökohtaista uskoani siihen, että intohimo ja omistautuminen voivat johtaa menestykseen.

Jarno Kananen
bottom of page