top of page
  • shaysuomi

Helsingin sanomat: "Hiusalan yrittäminen on sinnittelyä"

Päivitetty: 3. kesäk. 2023

Joko luit Helsingin Sanomien jutun hiusalan yrittäjyydestä?Lehtijuttu on osa Suomen hiusalan ammattilaisten ja yrittäjien (SHAY) vaikuttamistyötä, jolla se pyrkii parantamaan alan tunnettavuutta ja edistämään hiusalalle positiivisen päätöksenteon perusteita.


SHAY on sitoutunut ajamaan yrittäjien menestystä edistäviä liiketoimintaolosuhteita.

Yksi SHAY:n keskeisimpiä tavoitteita on torjua harmaata taloutta ja pyrkiä mahdollistamaan reilumpi pelikenttä kaikille hiusalan yrittäjille.


Tasapuolisempi kilpailutilanne antaa yrittäjille mahdollisuuden erottua laadukkailla palveluillaan ja brändillään, mikä johtaa korkeampaan kysyntään ja parempaan tulokseen.


SHAY pyrkii edistämään hiusalan arvostusta ja vaikuttamaan verotuskysymyksiin. Tavoitteena on oikeudenmukaisempi arvonlisäverotus, joka myötävaikuttaa yrittäjien työn kannattavuuteen.


Toivomme, että SHAY:n työ hiusalan tunnettavuuden ja päätöksenteon parantamiseksi luo alan yrittäjille lisää menestymisen mahdollisuuksia ja luo puitteet tulevaisuudelle, jolloin jokainen käsityöläinen voi saada työstään ansaitsemansa korvauksen!


SHAY järjestää kesäkuun puolessa välissä keskustelutilaisuudet hiusalan yrittäjille Helsingissä, Tampereella ja Turussa.


Osallistuminen tilaisuuksiin on veloituksetonta ja ei edellytä liittymään SHAY jäseneksi. Tilaisuuksissa voit tutustua SHAY toimintaan, verkostoitua kollegoiden kanssa ja kuulla mielenkiintoista faktatietoa hiusalan tilanteesta.


Helsingin tilaisuudessa 13.6 on mukana myös Ruotsin hiusalan etujärjestö Frisörföretagarnan toimitusjohtaja Staffan Westman kertomassa Ruotsin hiusalan tilanteesta, joka on huomattavasti Suomen tilannetta parempi. Ruotsissa hiusala on kehittynyt viimeisen 10 vuoden aikana hurjasti Suomea enemmän.


Katso alla olevasta linkistä lisää keskustelutilaisuuksista ja ilmoittaudu mukaan:1 840 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


LAITETAAN HIUSALA KASVUUN,

LIITY SHAY JÄSENEKSI!

jäsenmaksu alk. 0,64 € / päivä

bottom of page