top of page

ti 16. huhtik.

|

KAO Finland Studio Helsinki

Kevään trendejä & ajankohtaista asiaa hiusalasta

Tervetuloa kuulemaan kevään hiustrendejä ja lisäksi keskustelemaan hiusalan ajakohtaisista asioista. Tämä tilaisuus järjestetään KAO Finland kanssa yhteistyössä ja on avoin ja maksuton SHAY:n olemassa oleville jäsenille ja myös muille hiusalan yrittäjille, joita asia kiinnostaa.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Kevään trendejä & ajankohtaista asiaa hiusalasta
Kevään trendejä & ajankohtaista asiaa hiusalasta

Paikka & aika

16. huhtik. 2024 klo 18.30 – 20.30

KAO Finland Studio Helsinki, Unioninkatu 24, 00130 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Kevään hiustrendit ja ajankohtaista keskustelua hiusalasta  – yhteistyössä KAO Finland kanssa

Olet lämpimästi tervetullut mukaan  tilaisuuteen, jossa kuulemme  Kao Finland kouluttajan toimesta kevään trendeistä ja sen jälkeen käymme SHAY hallituksen jäsenten johdolla  läpi hiusalan ajankohtaisia aiheita. Tämä  SHAY:n jäsenille ja kaikille muillekin hiusalan yrittäjille avoin ja maksuton tapahtuma toteutetaan yhteistyössä KAO:n kanssa, tarjoten  tilaisuuden verkostoitumiseen, inspiraatioon ja keskusteluun alan ajakohtaisista asioista.

Kenelle?

Tämä tapahtuma on suunnattu kaikille hiusalasta kiinnostuneille: olitpa sitten SHAY:n nykyinen jäsen tai hiusalan yrittäjä, joka haluaa pysyä ajan tasalla alan trendeistä ja keskustelunaiheista. Tapahtuma tarjoaa loistavan tilaisuuden verkostoitua samanhenkisten ammattilaisten kanssa ja saada uutta inspiraatiota omaan työhösi.

Miksi osallistua?

  • Inspiroidu: Tule kuulemaan ajankohtaisista trendeistä, mitä uutta on luvassa ja miten voit hyödyntää näitä trendejä omassa liiketoiminnassasi.
  • Verkostoituminen: Tapaaminen tarjoaa  tilaisuuden tavata muita alasi kollegoita, vaihtaa ideoita ja verkostoitua.
  • Ajankohtaiset keskustelut: Alan ajankohtaiset aiheet ovat keskiössä – tämä on tilaisuutesi saada vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja jakaa omaa näkemystäsi.

Paikkoja rajatusti, joten ilmoittaudu heti, ettet jää paitsi tästä tilaisuudesta syventyä hiusalan ajankohtaisiin asioihin ja trendeihin. 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page